''Ik hoop mijn plek te behouden, ook als zij weer fit zijn''

''Ik hoop mijn plek te behouden, ook als zij weer fit zijn''

Jeremiah St. Juste is vanwege de blessures van Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin sneller basisspeler geworden bij Feyenoord dan verwacht. De verdediger kwam afgelopen seizoen over van sc Heerenveen en heeft even de tijd nodig gehad om zich aan te passen.

“'Het niveau op de trainingen ligt hoger dan ik gewend was bij Heerenveen. Het balletje gaat sneller rond,'' zegt Jeremiah St. Juste in gesprek met ELFVoetbal.nl. ''En je merkt dat de aandacht voor een club als Feyenoord groter is dan bij Heerenveen. In de omgang zijn Rotterdammers ook directer dan Friezen.''

''Je weet wat je aan elkaar hebt. Dat vind ik wel fijn. Ik had verwacht hier en daar minuten te krijgen, maar inmiddels sta ik elke week in de basis. Dat heeft ook te maken met de blessures van Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. Ik hoop mijn plek te behouden, ook als zij weer fit zijn."

Feyenoord is inmiddels naar de zesde plek gezakt in de competitie. ''De laatste weken zijn de resultaten bij Feyenoord niet goed, maar we hebben wel het vertrouwen dat we de boel weer kunnen omdraaien en weer wedstrijden gaan winnen. Hoe? Door meer doelpunten te maken, haha. De eerste plaats is nu even niet in beeld.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties