''Die mis je het meest, ook in karakter en mentaliteit''

woensdag 8 november 2017 17:05 86.415 keer bekeken 71 reacties Pro Shots

Feyenoord presteert dit seizoen matig. De Rotterdammers staan zesde in de eredivisie en hebben nog geen wedstrijd gewonnen in de groepsfase van de Champions League. Volgens oud-trainer Rob Jacobs mist de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een ervaren man in de selectie.

"Dirk Kuyt was een man die in het het veld de zaak bij elkaar hield en buiten het veld ook heel dicht op dat elftal stond als aanvoerder,'' zegt Rob Jacobs in gesprek met Voetbal Inside. ''Die mis je het meest, ook in karakter en mentaliteit."

Sam Larsson is positief opgevallen bij Jacobs. "Larsson is een hele goede speler, een technisch volmaakte speler. En er is er nog eentje: Hansson, die tegen de amateurclub Swift zijn visitekaartje afgeeft, maar die mag niet invallen. Het is steeds Bilal die invalt, maar die kennen we nu wel met invallen."

Het kampioenschap is nog niet volledig buiten bereik. "We zitten nu in november en dan praten we er alweer over. Als PSV een inzinking krijgt, en die krijgen ze ook, wordt het gewoon allemaal nog spannend als straks bij Feyenoord weer iedereen gewoon fit is. Het zit nu even tegen, maar het gaat straks allemaal weer goed komen. Daar ben ik van overtuigd", aldus een positieve Rob Jacobs.

Gerelateerd nieuws
71 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 55 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved