Ten Hag snapt Van Geel niet: ''Onbegrijpelijk en funest''

woensdag 8 november 2017 16:44 136.700 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Martin van Geel heeft tot nu toe weinig bijval gekregen van anderen door er voor te kiezen om niet met de jeugd in te stromen in de voetbalpiramide. Ook FC Utrecht trainer Eric Ten Hag spreekt zijn afkeuring uit in Voetbal International. "Het is niet uit te leggen."

"Zij hadden blijkbaar niet het strategische inzicht om te kunnen bedenken wat voor invloed het zou hebben op de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. Welke weerstand krijgen de talenten daar nu dan nog? Ik vind het onbegrijpelijk en funest."

Sowieso had het instromen van de jeugdelftallen wat betreft Ten Hag al veel eerder gemoeten. "Tien jaar geleden hadden de beloftenteams al in de piramide gemoeten, maar dat is niet meer terug te draaien. Wat je nu wel nodig hebt, is een open systeem van promoveren en degraderen. Maar ja, vernieuwingen, altijd lastig. Mensen willen niet beredeneren waarom het wel zou moeten."

"Ik hang dit verhaal toch niet op voor mezelf? Ik denk aan het belang van het Nederlandse voetbal! Elk jaar dat we het op deze manier doen, verspillen we talent", aldus Ten Hag.

Laatste headlines
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63734 leden - Op dit moment zijn 756 mensen actief, waarvan 287 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting