De Boer: ''Sommige spelers claimen de leidersrol''

woensdag 8 november 2017 05:00 124.795 keer bekeken 412 reacties Pro Shots

Analist Ronald de Boer snapt dat Feyenoord trainer Giovanni van Bronckhorst, dank zij de vele blessures, steeds een andere verdediging uit de hoge hoed moet toveren, maar kan nog geen lijn ontdekken in de keuzes van de oefenmeester. "Daarnaast is het voorin te vaak stuivertje wisselen met spelers als Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson."

"Met zoveel vraagtekens is het moeilijk een ploeg met vertrouwen te kweken. Feyenoord heeft de kansloze expeditie in de Champions League als bijkomend probleem. Je hoort vaak roepen dat wedstrijden op dit niveau zo leerzaam zijn, dat klopt ook wel. Maar als je telkens van het veld wordt geblazen, is dat natuurlijk niet goed voor het zelfvertrouwen van spelers in een toch al twijfelende selectie", zo schrijft hij in zijn column voor Voetbal International.

Ook vindt De Boer dat er een nieuwe leider op zou moeten staan na het vertrek van Dirk Kuijt. "Sommige spelers claimen de leidersrol, terwijl ze zich beter op hun spel kunnen concentreren. In het begin van het seizoen zag ik dat bij Karim El Ahmadi, nu heeft Tonny Vilhena daar een handje van. Blijf nou gewoon doen waar je goed in bent en hou het daarbij. Vorig seizoen hield Feyenoord het simpel en speelde iedereen in zijn kracht. Met een landskampioenschap tot gevolg."

Gerelateerd nieuws
412 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 410 mensen actief, waarvan 73 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved