Kein Geloel: ''Raymond Verheijen Blijft Angstvallig Stil''

dinsdag 7 november 2017 07:30 88.525 keer bekeken 174 reacties Pro Shots

Langzamerhand begint het knap lastig te worden positief te blijven over nog steeds de mooiste club ter wereld. Positief? We stonden na 84 minuten in Den Haag nog 2-1 achter, Jørgensen maakt z'n eerste kunstgrasgoal en Nieuwkoop laat trekjes van Karsdorp zien.

Tot zover. Want Jørgensen breekt z'n pols (vette pech) en Nieuwkoop valt wéér uit. Zo stapelen de blessures zich op. Waar iemand zich weer voorzichtig meldt, lijkt een ander de lege plek in de ziekenboeg op te vullen. En dat met de zo geroemde Raymond Verheijen-methode. Werkt zijn periodiseringsmethode wel zoals het moet? En waarom is hij ineens zo afwezig op (social) media?

Tot slot bespreken Freek, Wesley en Rob in aflevering 57 van Kein Geloel de ontwikkelingen in het bestuur. Gudde zit in Zeist en Jan de Jong heeft z'n eerste week op Zuid er bijna op zitten. En ondertussen lijkt er ook een functie klaar te liggen bij de KNVB voor Martin van Geel, die daar zelf niets over kwijt wilde. Hoe dan ook: het is nooit echt rustig bij Feyenoord. Nu maar bidden dat een paar driepunters voor wat rust in de tent gaan zorgen. Op naar het Jan de Jong-effect!

Gerelateerd nieuws
174 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65558 leden - Op dit moment zijn 59 mensen actief, waarvan 38 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved