De Wolf over Toornstra: ''Het is onverklaarbaar''

De Wolf over Toornstra: ''Het is onverklaarbaar''

Jens Toornstra heeft het momenteel lastig bij Feyenoord. De middenvelder was afgelopen seizoen een van de sterkhouders in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Dit seizoen loopt het minder met Toornstra en mist hij ook grote kansen.

"Het is onverklaarbaar. Ik kan er heel lang over praten en op zoek gaan naar oorzaken, maar soms zijn die er niet,'' zegt John de Wolf in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het is echt niet zo dat hij bij een kans in een uitduel al in zijn hoofd heeft zitten dat hij een bal niet binnen gaat schieten. Zo werkt dat niet."

Fox-commentator Vincent Schildkamp heeft vertrouwen in Toornstra. "Wij zoeken in de sportjournalistiek altijd maar naar redenen en oorzaken, maar niet alles is altijd te vatten of vast te grijpen. Hij is een speler die er keihard voor werkt, nooit verzaakt. Het komt uiteindelijk wel weer boven drijven bij Toornstra."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties