''Amrabat, El Ahmadi en Vilhena hebben geen creativiteit''

vrijdag 3 november 2017 21:40 104.540 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Feyenoord-icoon Jan Boskamp is niet te spreken over de prestaties van de landskampioen in de Champions League. Ook afgelopen woensdag tegen Sjachtar Donetsk ging het weer mis, zo vertelt Boskamp in Voetbal Inside.

"Dan zie je altijd weer die zelfde fouten die we maken. We komen voor door de enige speler die dat kan: Jørgensen." De oer-Feyenoorder heeft nog wel hoop in een goede afloop. "Nog zes puntjes halen dan spelen we Europa League," zegt Boskamp lachend en met een dikke knipoog.

Het middenveld levert ook niet de benodigde kwaliteit in de Champions League. "Je hebt dan Amrabat, El Ahmadi en Vilhena: geen creativiteit." Ook Brad Jones hoeft niet op complimenten te rekenen. "Hij maakt helemaal geen goede indruk. Als Feyenoord tempo maakte, dan haalde hij het eruit. Gio moet gewoon beslissingen pakken. Dat is ontzettend moeilijk, want je bent met die gasten kampioen geworden."

"Ik geef een voorbeeld: ik ben een fan van Tonny Vilhena, maar als je 'm nou ziet spelen, dan moet je als trainer tegen 'm zeggen 'jij moet die ballen afpakken en inleveren', maar nu begint hij al vrije trappen te nemen."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 574 mensen actief, waarvan 201 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved