'Gio': ''Het is zaak om weer eens te winnen in de competitie''

'Gio': ''Het is zaak om weer eens te winnen in de competitie''

Giovanni van Bronckhorst hoopt dat zijn team zich zondag revancheert van de nederlaag tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers verloren dinsdag met 3-1 van de Oekraïense club in de vierde groepswedstrijd van de Champions League. Komende zondag treedt het team aan tegen ADO Den Haag.

“Het is een dubbel gevoel, maar we hebben stappen gezet in de Champions League“, aldus de trainer. “We hebben er woensdag een wedstrijd van gemaakt. Het aantal kansen dat we wisten te creëren, is goed. Het rendement moet wel echt omhoog. Als dat lukt, en daar vertrouw ik op, gaan we weer veel wedstrijden winnen.”

“Je leert van de Champions League, maar je verliest er wel punten door”, vervolgt hij op de wekelijkse persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “Dat werkt natuurlijk wel door. De wedstrijd tegen ADO Den Haag is een moeilijke, maar het is zaak om weer eens te winnen in de competitie.”

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties