Berghuis na nederlaag in Charkov: ''Doodzonde''

Berghuis na nederlaag in Charkov: ''Doodzonde''

Mede dankzij Steven Berghuis schoot Feyenoord woensdagavond uit de startblokken in Oekraine. De buitenspeler legde de bal keurig op het hoofd van Nicolai Jørgensen, die raak kopte en zo voor een droomstart zorgde in de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. De vreugde was echter van zeer korte duur, want vijf minuten later stond Feyenoord achter in plaats van voor en die klap kwam het niet meer te boven. ''Doodzonde'', oordeelde Berghuis na afloop.

''We hebben de voorsprong veel te snel weggegeven'', sprak de vleugelaanvaller in het Metalist Stadion. ''Frustrerend, zeker omdat het gebeurt door onze eigen fouten. Shakhtar straft dat af, dat is ook hun kwaliteit. Het geloof dat het kon vanavond was er echt. Toch blijven we positief, we moeten door. Het vertrouwen is er, maar er is ook een overwinning nodig om dat verder aan te sterken.''

[dumpitem=16713]

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties