'Gio': ''Daarom heb ik weer voor Boetius gekozen''

'Gio': ''Daarom heb ik weer voor Boetius gekozen''

Giovanni van Bronckhorst heeft in het Champions League-duel tegen Sjachtar Donetsk gekozen voor Jean-Paul Boëtius op linksbuiten. Dat betekent dat Sam Larsson op de bank begint. In gesprek met Veronica legt de oefenmeester uit waarom.

"We hebben de thuiswedstrijd teruggekeken. Ik was tevreden over de buitenspelers en de spreiding in ons spel. Dat is ook vandaag heel belangrijk om het Sjachtar moeilijk te maken. Daarom heb ik weer voor Boëtius gekozen."

Ook in de defensie van de Rotterdammers vindt er een wijziging plaats: Renato Tapia keert terug van een blessure en begint direct in de basis. "Een risico is altijd aanwezig, maar hij heeft de afgelopen vier dagen alles kunnen doen op de training. In het wedstrijdverloop zullen we wel rekening houden met zijn blessure", zegt Van Bronckhorst, waarmee hij aangeeft Tapia wellicht voortijdig naar de kant te halen.

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties