Van Bronckhorst: ''Dat wilden de spelers zelf ook''

Van Bronckhorst: ''Dat wilden de spelers zelf ook''

Feyenoord heeft de laatste wedstrijden geen goede resultaat weten te behalen. Volgens Giovanni van Bronckhorst heeft dat impact op zijn spelersgroep, maar is er veel vertrouwen op betere tijden in De Kuip.

''De resultaten doen uiteraard iets met ons vertrouwen,'' zegt Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. ''Met het moraal in de ploeg zit het nog goed, ondanks de mindere resultaten van de afgelopen periode.''

''We weten dat het morgen een moeilijke opgave wordt, maar we zijn hier om er vol voor te gaan. Feit is dat de kans om door te gaan niet groot is. We moeten en kunnen een resultaat halen morgen, dus ik neem het nog serieus.''

Feyenoord kiest ervoor om niet te trainen in Metalist Stadion. De laatste training voor het Champions League-duel werd vanmorgen in De Kuip afgewerkt. ''Vanwege de lange vlucht hebben we bewust gekozen voor een training in Rotterdam en niet hier. Dat wilden de spelers zelf ook,'' geeft Giovanni van Bronckhorst aan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties