''Wedstrijd tegen City was een eyeopener''

''Wedstrijd tegen City was een eyeopener''

Feyenoord is vanmiddag gearriveerd in Oekraïne voor het Champions League-duel tegen Shakhtar Donetsk. Giovanni van Bronckhorst en Brad Jones zijn direct naar het Metalist stadion afgereisd voor een persconferentie. De doelman verwacht een lastige wedstrijd morgen.

''Ik verwacht een zware wedstrijd, net als in De Kuip. Alleen nu we uit spelen, is het nog een stuk lastiger natuurlijk,'' zegt Brad Jones, geciteerd door RTV Rijnmond. ''De wedstrijd tegen Man City was een eyeopener voor ons, hoe hoog het niveau in de Champions League is.''

De resultaten van Feyenoord vallen de laatste tijd tegen. Brad Jones gelooft er in dat de Rotterdamse club sterk terug gaat komen. ''De vele wijzigingen en blessures in de achterste linie hebben natuurlijk zijn uitwerking op het hele team. We gaan sterker worden. Zeker als oudere speler probeer ik de jongere jongens te helpen.''

Feyenoord heeft nog geen punt weten te halen in de groepsfase van de Champions League. ''De verwachtingen zijn laag, dat biedt ons ook een mooie kans om ons juist van een verrassende kant te laten zien op dit niveau,'' zegt de 35-jarige Brad Jones.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties