''Feyenoord is nooit een echte kampioenkandidaat''

''Feyenoord is nooit een echte kampioenkandidaat''

Feyenoord draait momenteel niet goed. De Rotterdammers staan momenteel al op tien punten achterstand op koploper PSV. Afgelopen zaterdag werd opnieuw punten verspeeld tegen Roda JC. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst speelde met 1-1 gelijk in Kerkrade. Vooral de tweede helft ontbrak het aan geluk bij Feyenoord.

Martijn Krabbendam noemt een gebrek aan geluk en vooral de blessures de oorzaak van de mindere prestaties. ''Als je je complete achterhoede verliest, heb je altijd problemen,'' zegt de Feyenoord-watcher in het NOS Sportforum. ''Dan maakt het niet uit welke club het is. Je kunt je wel afvragen hoe al die blessures tot stand zijn gekomen. Hebben ze wel hard genoeg getraind met ook de Champions League op het programma?''

Journalist Maarten Wijffels wijt de slechte resultaten vooral aan het vertrek van bepalende spelers bij Feyenoord. Terence Kongolo, Rick Karsdorp, Dirk Kuyt waren enorm belangrijk. "En Eljero Elia maakte altijd doelpunten op momenten dat anderen ze niet maakten. Feyenoord is nooit een echte kampioenkandidaat. Vorig jaar was een uitschieter en nu zitten ze weer op een lager niveau."

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties