El Ahmadi: ''Daar schort het aan bij dit Feyenoord''

El Ahmadi: ''Daar schort het aan bij dit Feyenoord''

Slechts één winstpartij in de laatste zes competitieduels voor Feyenoord. De situatie van de landskampioen dreigt langzaam maar zeker richting hopeloos te gaan. De Rotterdammers zakken na dit weekend naar de zesde plek. Volgens aanvoerder Karim El Ahmadi moet de ploeg vertrouwen halen uit de tweede helft tegen Roda JC.

''Het heeft volgens mij ook helemaal niet met een gebrek aan vertrouwen te maken'', zegt aanvoerder Karim El Ahmadi in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Het is eerder een gebrek aan scherpte. Doelpunten, daar gaat het om. Daar schort het aan bij dit Feyenoord. Maar we doen er echt alles aan.''

''Ik heb tegen de jongens gezegd: je hoort als Feyenoord niet in deze situatie terecht te komen. Maar tegen Roda JC hebben we echt alles er ingestopt. Die honger is er echt nog wel. Excuses tellen niet, maar we hebben zoveel pech: veel blessures en we missen zoveel kansen.''

''Ik ben, denk ik, nu realistisch. We geven echt alles,'' vervolgt Karim El Ahmadi. ''Vorig jaar wonnen we met 0-2 van Roda JC, maar creëerden we minder kansen dan nu. We moeten hier op de één of andere manier toch vertrouwen uit halen.'' Feyenoord heeft woensdag alweer de kans om zich te revancheren. De Rotterdammers spelen dan een uitwedstrijd tegen Sjachtar Donetsk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties