Karsdorp maakt debuut: ''Voel me als een kind''

Karsdorp maakt debuut: ''Voel me als een kind''

Rick Karsdorp heeft na zijn overgang van Feyenoord naar AS Roma eindelijk zijn debuut gemaakt voor zijn nieuwe club. De verdediger, die na zijn transfer eind juni direct twee knieoperaties onderging, speelde gisteren 82 minuten mee in de wedstrijd tegen Crotone (1-0).

''Het is mooi, ik voel me als een kind,'' vertelde Rick Karsdorp in gesprek met Roma TV. ''Ik train een paar weken mee. Ik ben gelukkig met de minuten die ik heb gekregen en met de overwinning. Voor de wedstrijd had trainer Eusebio Di Francesco een paar adviezen voor me. Hij vertelde me ervan te genieten en wenste me geluk.''

''Na afloop was ik aardig gelukkig. Mijn optreden was keurig. Ik kan en moet meer geven, met name met naar voren gaan. Ik ben nooit helemaal tevreden. Ik kan beter. Ik maakte een fout in de eerste helft. Maar ik ben blij dat ik weer terug op het veld ben.''

Update 12:14 | Zijn debuut blijkt achteraf toch minder succesvol te zijn geweest. De verdediger heeft een zware knieblessure overgehouden aan het duel tegen Crotone. Er is sprake van een gescheurde voorste kruisband. Nader onderzoek zal meer duidelijkheid moeten geven over de ernst van de kwetsuur.

Karsdorp maakt debuut: ''Voel me als een kind''
Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties