''Gio voelt zich in de steek gelaten door veel van zijn spelers''

''Gio voelt zich in de steek gelaten door veel van zijn spelers''

Giovanni van Bronckhorst maakte een aangeslagen indruk na de verloren wedstrijd tegen Ajax (1-4). De trainer van Feyenoord gaf onder andere aan zichzelf de nederlaag te verwijten. Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, speelt de houding van enkele Feyenoorders hierin een rol.

“Ik denk dat hij zich in de steek gelaten voelt door veel van zijn spelers en dat het hem op die manier heeft geraakt”, stelt Krabbendam. “Dat is wel vaker zo geweest. Nu en een paar keer eerder was hij een beetje aangedaan. Ik denk dat het te maken heeft met een aantal van zijn spelers. Ik hoef geen namen te noemen, dat doe ik nooit.”

“In Vilhena is Giovanni teleurgesteld”, voegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen toe in het FOX Sports-programma Natafelen. “Hij speelt bij Oranje in de basis, dat is het mannetje. Dat is prima, maar dan moet je het ook laten zien op het veld bij Feyenoord.”

“Dat is het volgens mij niet eens”, reageert Krabbendam. “Het is meer de houding van een aantal spelers die te laat op de club komen en niet kunnen trainen omdat ze iets hebben maar het toch wel kunnen. Het heeft te maken met hoe spelers van tegenwoordig in het leven staan. Als trainer moet je er toch maar mee kunnen omgaan. Deze spelers hebben een leider nodig.”

“Vorig jaar was dat veel minder met Dirk Kuyt in het team”, zegt Driessen. “Daarom begrijp ik die flirt met Robin van Persie. Ik denk dat je in de winter best kan verwachten dat ze voor hem gaan. Bij Feyenoord kan hij in de kleedkamer een rol hebben, alleen daarom zouden ze hem al willen hebben.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties