Vrije verkoop Feyenoord O19 - Napoli O19 gestart

Vrije verkoop Feyenoord O19 - Napoli O19 gestart

Na de overtuigende 4-0 overwinning op Shakhtar Donetsk Onder 19 is Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League gestegen naar de tweede plaats in de groep. Het hoogste jeugdteam van Feyenoord Academy lijkt samen met Napoli te moeten strijden om deze belangrijke positie, die recht geeft op plaatsing voor de volgende ronde voor het toernooi.

De beslissing valt waarschijnlijk op woensdag 6 december, wanneer beide teams elkaar om 15:00 uur treffen in het Van Donge & De Roo Stadion. Wil jij Feyenoord Onder 19 steunen in deze belangrijke wedstrijd? Verzeker je dan nu alvast van kaarten.

Vrije verkoop
Afgelopen zaterdag ging de vrije verkoop voor de wedstrijd tussen de talenten van Feyenoord en Napoli van start. Hierbij is het voor iedereen (zowel voor supporters met lidmaatschap als voor supportesrs zonder lidmaatschap) mogelijk om kaarten te kopen voor €5,- per stuk. De vrije verkoop verloopt via www.feyenoord.nl/tickets-uyl.

Kameraadjes
Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen korting op de kaartverkoop. Kaarten voor Kameraadjes kosten slechts €2,50 per stuk, terwijl een onbeperkt aantal kaarten kan worden bijgekocht voor €5,- per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/tickets-uyl-kameraadje. Hier dient ingelogd te worden met relatienummer en postcode.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties