Van Duren hard: ''Dan doe je het gewoon ontzettend slecht''

Van Duren hard: ''Dan doe je het gewoon ontzettend slecht''

Supporters van Feyenoord kunnen een nieuw kampioenschap uit hun hoofd zetten. Althans, dat is de mening van Iwan van Duren, Feyenoord-watcher van Voetbal International. De Rotterdamse club ging zondag in eigen Kuip hard onderuit tegen Ajax, hierdoor bedraagt de achterstand op koploper PSV momenteel acht punten.

“Je hebt het niet meer in eigen hand, zoals dat zo mooi heet”, zegt de journalist op de website van zijn werkgever. “Dat moet je wel hebben als regerend landskampioen. Het is natuurlijk een wisselvallige competitie. Acht weken geleden stond het in Eindhoven in de fik, vier weken terug bij Ajax. Je bent dus afhankelijk van inzinkingen van je concurrentie, inmiddels dus van twee clubs. Op deze manier denk ik niet dat Feyenoord gaat meedoen om de titel.”

In het stadion merkte Van Duren dat het Legioen zich ook anders gedraagt. “De spelers gingen tot noch toe van het veld met een begrijpend applaus en begrip van de supporters, maar dat houdt ook een keer op. Als je nummer één van Nederland bent en zegt een topclub te zijn, zijn er geen excuses. Dan doe je het gewoon ontzettend slecht.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties