Amrabat: ''We weten dat we een hoog niveau kunnen halen''

Amrabat: ''We weten dat we een hoog niveau kunnen halen''

Sofyan Amrabat speelde zondagmiddag een negatieve hoofdrol in de openingstreffer van de Klassieker. De middenvelder van Feyenoord leverde de bal in bij Ajax, waarna de Amsterdammers de 0-1 scoorden. De nederlaag (1-4) hakte er bij Amrabat flink in.

“Ik ga niet zeggen dat de sfeer zo goed is. Als je met 4-1 verliest van Ajax dan is er geen goede sfeer. Maar dat is het moment. In zijn totaliteit weten we dat we met elkaar een hoog niveau kunnen halen. Dat hebben we dit seizoen al een aantal keren laten zien en dat gaat ook zeker weer gebeuren. We moeten als team opstaan.”

“Ik hou niet van clichés maar het is nu een kwestie van de rug rechten. Ik heb vorig jaar bij FC Utrecht een veel slechtere start meegemaakt”, zegt hij tegen De Telegraaf. “Ik geloof dat we één punt hadden uit de eerste zeven wedstrijden. Toch herstelden we ons. We geloofden in elkaar en zijn prima geëindigd. Dat kan met deze ploeg helemaal.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties