Van Duren over blessure Van Beek: ''Dit was te voorkomen''

Van Duren over blessure Van Beek: ''Dit was te voorkomen''

Sven van Beek moet zeer waarschijnlijk de Klassieker aan zich voorbij laten gaan. De verdediger, die na maanden van blessureleed tegen Shakhtar Donetsk zijn rentree in de basiself maakte, kampt met een heupblessure. Volgens Iwan van Duren, Feyenoord-watcher van Voetbal International, speelt het ontbreken van Jong Feyenoord op niveau hierin een rol.

“Raar hè? Van Beek heeft tientallen wedstrijden kunnen spelen bij Jong Feyenoord en heeft een heel traject doorgelopen voordat hij weer bij het eerste elftal kwam”, zegt Van Duren cynisch op de website van zijn werkgever. “Ik hoor het mezelf zeggen en ik hou helemaal niet van cynische mensen, maar dit kan gewoon niet verder zo.”

“Je hebt zo nu en dan een incident maar met een team waar je spelers rustig kan laten wennen aan het spelen van hele wedstrijden, is dit te voorkomen”, vervolgt de journalist. “Waar het vorig jaar allemaal meezat, valt het nu allemaal de verkeerde kant op. Dit is geen incident, dit is structureel.” De blessure van Van Beek ontstond na een botsing met teamgenoot Jean-Paul Boëtius.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties