Update | Geldboetes voor beledigingen Vejinovic

Update | Geldboetes voor beledigingen Vejinovic

Marko Vejinovic wil nadat hij uitgescholden werd door Feyenoordsupporters ruim 6000 euro ontvangen. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De oud-speler van Feyenoord is vorig jaar in januari door zeven supporters thuis opgezocht nadat Feyenoord vier wedstrijden op rij verloor.

De supporters zouden 'Marko Vejinovic: kom naar buiten, we maken je dood, kankerlijer. Ga godverdomme eens werken voor je geld' hebben gezegd. Het zou gaan om een uit de hand gelopen grap. Daar is Vejinovic, die dit seizoen op huurbasis voor AZ speelt, het niet mee eens en hij eist een schadevergoeding. Een rechtszaak moet maandag uitwijzen of hij een vergoeding krijgt.

Update 23-10, 19:35 uur | Geldboetes voor beledigingen Vejinovic
Vier van de zeven Rotterdammers zijn maandag schuldig bevonden voor het beledigen van Marko Vejinovic. Het viertal, alleen rond de twintig jaar oud, moeten een boete van 200 euro betalen en 50 euro aan immateriële schadevergoeding. Tijdens de zitting werd gesproken over ‘een uit de hand gelopen grap’. Vejinovic schenkt het geld aan KWF Kankerbestrijding. De vier jongens gaven aan geen Feyenoordsupporters te zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties