El Ahmadi: ''Het is een wedstrijd die gewonnen moet worden''

El Ahmadi: ''Het is een wedstrijd die gewonnen moet worden''

Karim El Ahmadi kijkt uit naar De Klassieker. De aanvoerder van Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen aartsrivaal Ajax. Volgens El Ahmadi moet er gewonnen worden om het gat met PSV, dat momenteel vijf punten is, niet groter te laten worden.

“Zondag is een wedstrijd op zich”, zegt hij tegenover FOX Sports. “Het is een wedstrijd die gewonnen moet worden om aansluiting te houden met PSV, dat geldt voor Feyenoord en Ajax. De wedstrijd is vroeg in het seizoen, maar het is een wedstrijd van aanhaken of voorlopig afhaken.”

“In de Kuip wil je vol voor de winst gaan, de voorgaande jaren tegen Ajax was dat ook het geval. Het werd toen vaak gelijk waar we hadden kunnen winnen. Thuis waren we vaak wel sterker maar wonnen we niet. Wedstrijden tegen Ajax zijn vaak wedstrijden met veel strijd en passie van beide kanten. In verwacht een leuke wedstrijd en hopelijk staan wij na afloop met drie punten.”

“Dit zijn hele leuke wedstrijden. Vooral de atmosfeer, spanning en alles er omheen. Vooral als je straks klaar bent met voetballen dat je kan terugkijken op zulke wedstrijden. Hopelijk zitten er dan voor mij een paar tussen die ik heb gewonnen, al is dat bij mij niet vaak voorgekomen. Veel gelijk en verloren, hopelijk zondag drie punten. Als het geen leuke wedstrijd gaat worden, maar wel drie punten voor ons vind ik het ook prima.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties