Tomasson: ''Durf me niet te wagen aan een voorspelling''

Tomasson: ''Durf me niet te wagen aan een voorspelling''

Feyenoord en Ajax moeten zondag winnen om bij PSV in het spoor te blijven. Beide clubs hebben momenteel vijf punten minder dan de koploper, bij een nederlaag kan het gat oplopen tot acht punten. Oud-Feyenoorder Jon Dahl Tomasson waagt zich niet aan een voorspelling. De Klassieker is een wedstrijd op zich.

''Natuurlijk hoop ik dat Feyenoord wint. De club zit voor altijd in mijn hart. Het wordt een spannende wedstrijd, want beide ploegen zijn nog een beetje zoekende. De vorm van de afgelopen weken zegt echter niks in de Klassieker. Het is een wedstrijd op zich, waar het gaat om de vorm van de dag. Ik durf me ook niet te wagen aan een voorspelling, omdat het in zo’n duel alle kanten op kan.''

Tomasson heeft nog altijd warme gevoelens voor Feyenoord, waar de aanvaller erg succesvol was. ‘’Mijn band met Het Legioen is altijd goed geweest. We hebben samen geweldige dingen meegemaakt, zoals het kampioenschap in 1999 en de winst van de UEFA cup in 2002. Nog steeds word ik met een warm hart ontvangen bij de club. Dat is geweldig,’’ zegt de Deen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties