''De tweelingbroer van Toornstra zie ik nu ook in de Kuip''

''De tweelingbroer van Toornstra zie ik nu ook in de Kuip''

Jens Toornstra is het huidige seizoen niet goed begonnen. Vorig jaar was de middenvelder goed voor veertien goals en tien assists, dit seizoen loopt het minder gemakkelijk. Afgelopen dinsdag zette Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst Toornstra zelfs op de reservebank tegen Shakhtar Donetsk.

“Er loopt een spook op het middenveld en die heet Jens Toornstra”, zegt Feyenoord-watcher Iwan van Duren op de website van zijn werkgever Voetbal International. “Ik heb vorig jaar wel eens gezegd dat het lijkt alsof er twee Toornstra’s zijn: één die speelt in de Kuip en zijn tweelingbroer die de uitwedstrijden speelt. Dit seizoen zie ik zijn tweelingbroer ook in de Kuip.”

“Toornstra werkt altijd hard en is een goede teamspeler. Ik zie hem graag, het is een goede vent maar alles gaat nu mis. Hij scoort niet en er komen geen assists. Hij werkt wel, maar alle ballen springen net weg. Het lukt allemaal net niet.”

“Hij lijkt gewoon niet lekker in zijn vel te zitten”, vervolgt de journalist. “De vinger kan ik er niet op leggen, maar het begint me wel steeds meer op te vallen. Ik gun hem dat die bal er tegen Ajax gewoon twee keer invliegt zondag.” Toornstra scoorde dit seizoen twee keer en gaf evenveel assists in de Eredivisie.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties