Feyenoord neemt afstand van anti-Ajaxfoto

Feyenoord neemt afstand van anti-Ajaxfoto

Feyenoord heeft vol afschuw gereageerd op een anti-Ajaxfoto die momenteel rondgaat op social media. Op de foto staan twee slachtoffers van de Holocaust met de tekst ‘Toen 020 nog maar 1 ster had’. In een reactie laat Feyenoord weten afstand te nemen van de foto.

“Het lijkt me logisch dat we, zoals ieder normaal denkend mens, dit ten zeerste afkeuren en er volledig afstand van nemen”, laat een woordvoerder van Feyenoord weten tegenover AT5. “Het bestrijden van anti-semitsme is iets waar we als club het hele jaar door met succes projecten voor hebben lopen, maar kennelijk wordt daarmee niet iedereen bereikt.”

"Het is natuurlijk ook maar zeer de vraag of deze (laffe want) anonieme twitteraars bezoekers zijn van deze club, persoonlijk zou ik ze in elk geval geen supporter willen noemen. Ze realiseren zich in elk geval duidelijk niet wat ze anderen aan doen, onder wie behalve Ajacieden ook Feyenoorders, want onder ons personeel en onder Feyenoords eigen supporters zitten ook mensen met een Joodse achtergrond.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties