Van Beek maakt indruk: ''Hij speelde zonder schroom''

Van Beek maakt indruk: ''Hij speelde zonder schroom''

Sven van Beek maakte afgelopen dinsdag zijn rentree in de basiself van Feyenoord. De 23-jarige verdediger stond meer dan een seizoen aan de kant door een mysterieuze voetblessure. Oud-Feyenoorder John de Wolf is blij dat Van Beek weer terug is.

“Ik ben wel onder de indruk van hoe Van Beek terug is gekomen na zijn maandenlange blessure”, zegt De Wolf. “De grote vraag blijft nu hoelang hij zondag tegen Ajax kan spelen. Hij moet vooral, en dat is moeilijk, naar zijn lichaam luisteren. Ook moet hij afspraken maken met de medische mensen bij Feyenoord, anders ga je jezelf kapot maken.”

“Hij speelde afgelopen dinsdag zonder schroom. We wisten al dat hij talent heeft. Ook ik weet hoe het is om lang geblesseerd te zijn. Dan moet je power hebben om sterker terug te komen om alsnog bij Feyenoord te slagen. Dat zie je bij Sven ook.”

“Sven is een rustige jongen. Ik denk dat hij kei-, kei- en keihard heeft gewerkt om het Feyenoordshirt weer aan te mogen", stelt hij in gesprek met Voetbal International. "Dan is het des te mooier dat hij gelijk, in de eerste wedstrijden die hij weer speelt, het prima doet.”

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties