Boëtius over debuut tegen Ajax: ''Mooiste dag van mijn leven''

Boëtius over debuut tegen Ajax: ''Mooiste dag van mijn leven''

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen aartsrivaal Ajax. De wedstrijd is ieder seizoen voor veel spelers een belangrijke wedstrijd. Ook voor Jean-Paul Boëtius, die in 2012 op 18-jarige leeftijd zijn debuut voor Feyenoord maakte in de Klassieker. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2.

“De zenuwen vielen best mee”, blikt de aanvaller, die in de wedstrijd de openingstreffer maakte, terug. “Maar in mijn hoofd speelden wel steeds filmpjes af over hoe de wedstrijd zou verlopen. Uiteraard zat daar ook het scenario tussen dat ik zou gaan scoren.”

“Alles staat nog op mijn netvlies, ik kan elke actie nog voor de geest halen. Ik zou de wedstrijd minuut voor minuut kunnen beschrijven als je dat zou willen. Het is nog steeds de mooiste dag van mijn leven. Wedstrijden tegen Ajax leven niet alleen bij de supporters, maar natuurlijk ook bij de spelers.”

“En ik mocht gewoon starten! Als broekie stond ik vanaf de eerste minuut op het veld”, vervolgt hij in gesprek met Metro. “Prachtig om mee te maken, uiteraard ook omdat ik scoorde. De ontlading, de herrie die daarop volgde… Ongelooflijk.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties