Feyenoord richt focus na uitlooptraining op Klassieker

woensdag 18 oktober 2017 14:40 59.255 keer bekeken 121 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Met een uitlooptraining op een zonnig Varkenoord heeft Feyenoord woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk achter zich gelaten. Zondag wacht met de Klassieker tegen Ajax een uitgelezen mogelijkheid de Europese nederlaag weg te spoelen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst en zijn spelers kunnen in aanloop naar het duel met Ajax zeker ook vertrouwen putten uit de wedstrijd tegen Shakhtar. Zo begon Feyenoord dinsdagavond ijzersterk, streed het tot het einde voor een goed resultaat en was het positief dat Bart Nieuwkoop, Sven van Beek en Nicolai Jørgensen – allen recent hersteld van een blessure – een uur of langer konden spelen.

Om verder te kunnen herstellen van de inspanningen tegen Shakhtar genieten de spelers van Feyenoord donderdag van een rustdag. Op vrijdag wordt er een besloten training afgewerkt, waarna op zaterdag de laatste oefensessie plaatsvindt voor de Klassieker. Deze training begint om 10:30 uur en vindt plaats in De Kuip, waar supporters welkom zijn.

De 62ste Klassieker in De Kuip wordt zondag om 14:30 uur gespeeld. Beide ploegen hebben na tien duels in de Eredivisie zestien punten en zullen gebrand zijn op een overwinning, ook gezien de vijf punten achterstand op koploper PSV.

Foto via @Feytraining

Gerelateerd nieuws
121 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65421 leden - Op dit moment zijn 958 mensen actief, waarvan 272 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting