''Feyenoord bezorgde ons problemen tot de laatste minuut''

''Feyenoord bezorgde ons problemen tot de laatste minuut''

Feyenoord verloor gisteren opnieuw een wedstrijd in de groepsfase in de UEFA Champions League. Sjachtar Donetsk was ditmaal te sterk voor de Rotterdammers. De Braziliaan Bernard was de grote man met twee doelpunten en bedankte na afloop van de wedstrijd zijn trainer.

''Ik ben erg blij met mijn doelpunten, maar de overwinning is natuurlijk het belangrijkste. Deze overwinning is het resultaat van het geweldige werk van onze trainer, die ons veel informatie gaf die leidde tot de overwinning,'' zegt Bernard tegenover Voetbal International. ''Feyenoord bezorgde ons echter problemen tot de laatste minuut. De wedstrijd had ook in een gelijkspel kunnen eindigen, maar ik denk dat de overwinning verdiend is.''

Paulo Fonseca is blij dat zijn ploeg stand hield na de rode kaart. ''Het was een zware wedstrijd. Feyenoord startte erg goed en miste voor hun goal al een heel goede kans. Onze reactie daarna was echter erg goed. We namen de controle over en scoorden twee keer. Daarna lieten we ons terugzakken en kregen we op de counter nog een paar mogelijkheden. Na de rode kaart van Yaroslav Rakitskiy kregen we het moeilijk, maar de ploeg hield knap stand en trok de overwinning over de streep.''

De trainer van Sjachtar Donetsk had genoten van de wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. ''Deze duels, waarin beide ploegen aanvallend voetbal spelen, zijn erg aantrekkelijk om te zien. Deze spelopvatting zorgt er ook voor dat beide teams kansen krijgen door de ruimte die er ontstaat. Ook met tien man kregen we mogelijkheden.'' Sjachtar staat tweede in de groep met zes punten uit drie wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties