''Feyenoord mist creativiteit op het middenveld''

maandag 16 oktober 2017 07:18 112.715 keer bekeken 240 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft de laatste thuiswedstrijden veel moeite met scoren. Volgens Valentijn Driessen doet de Rotterdamse club er goed aan om Yassin Ayoub over te nemen van FC Utrecht. De middenvelder is volgens de journalist de ontbrekende schakel in het elftal van Giovanni van Bronckhorst.

"Wat je bij Feyenoord mist is creativiteit op het middenveld. Als je dan bij FC Utrecht dan zo'n speler als Ayoub ziet, dan denk je: 'zo'n speler zou Feyenoord moeten hebben'. Zeker voor zulk soort thuiswedstrijden," geeft Valentijn Driessen aan in gesprek met De Telegraaf.

"Tonny Vilhena speelt zijn 150e wedstrijd voor Feyenoord, maar is geen creatieve middenvelder. Datzelfde geldt voor Jens Toornstra en Karim El Ahmadi: je moet iemand hebben die de voorwaartsen bedient en die ontbreekt nu."

De 23-jarige Yassin Ayoub heeft meerdere malen aangegeven open te staan voor een overstap naar een topclub in Nederland. "Het is een jongen die de Nederlandse competitie kent. Hij wil graag naar Feyenoord. Net als Amrabat: die wilde ook graag naar Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
240 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 105 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 334 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved