''Feyenoord mist creativiteit op het middenveld''

''Feyenoord mist creativiteit op het middenveld''

Feyenoord heeft de laatste thuiswedstrijden veel moeite met scoren. Volgens Valentijn Driessen doet de Rotterdamse club er goed aan om Yassin Ayoub over te nemen van FC Utrecht. De middenvelder is volgens de journalist de ontbrekende schakel in het elftal van Giovanni van Bronckhorst.

"Wat je bij Feyenoord mist is creativiteit op het middenveld. Als je dan bij FC Utrecht dan zo'n speler als Ayoub ziet, dan denk je: 'zo'n speler zou Feyenoord moeten hebben'. Zeker voor zulk soort thuiswedstrijden," geeft Valentijn Driessen aan in gesprek met De Telegraaf.

"Tonny Vilhena speelt zijn 150e wedstrijd voor Feyenoord, maar is geen creatieve middenvelder. Datzelfde geldt voor Jens Toornstra en Karim El Ahmadi: je moet iemand hebben die de voorwaartsen bedient en die ontbreekt nu."

De 23-jarige Yassin Ayoub heeft meerdere malen aangegeven open te staan voor een overstap naar een topclub in Nederland. "Het is een jongen die de Nederlandse competitie kent. Hij wil graag naar Feyenoord. Net als Amrabat: die wilde ook graag naar Feyenoord."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties