Manchester City haalt uit tegen Martins Indi: ''Ze waren te goed''

Manchester City haalt uit tegen Martins Indi: ''Ze waren te goed''

Manchester City is momenteel niet te stoppen. De tegenstander van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League heeft ook Stoke City met ruime cijfers weten te verslaan. Bruno Martins Indi ging met zijn club met maarliefst 7-2 onderuit in het Etihad Stadium.

Oud-Feyenoorder Bruno Martins Indi kwam in de tweede helft in het veld. ''We hebben gewoon individuele fouten gemaakt. Duels worden beslist op details. Dat is vandaag het geval geweest. We hebben verzuimd te laten zien wat we werkelijk kunnen. Maar je hebt de uitslag gezien. City was gewoon veel te goed,'' zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

''We hebben het hen niet lastig genoeg gemaakt, wat we hier vorig seizoen (0-0) wel deden. Dat mogen we onszelf aanrekenen, maar City dwingt dat ook af. Hoe ze omgaan met het soort pressing dat we hanteren en onze compactheid. Ze voetballen overal onderuit.'' Feyenoord neemt het op 21 november op tegen Manchester City in Engeland.

Aanstaande dinsdag neemt Feyenoord het op tegen Shakhtar Donetsk in De Kuip. De Oekraïense voetbalclub won gisteren met 3-2 van Vorskla Poltava. De huidige nummer drie van de Premjer Liha. Doelpunten werden gemaakt door Marlos en twee keer Ferreyra. SSC Napoli heeft de kraker met AS Roma met 0-1 gewonnen. Doelpunt werd gemaakt door Insigne.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties