Basisplaats lonkt voor Dekker tegen oude club Feyenoord

vrijdag 13 oktober 2017 19:00 77.175 keer bekeken 52 reacties Pro Shots

Rick Dekker mag hopen op een basisplaats tegen zijn oude club Feyenoord. De middenvelder, die debuteerde voor de Rotterdamse club in de uitwedstrijd tegen Sparta Praag in 2014, is na een jaar hersteld van een zware blessure aan zijn knie.

"In de zomervakantie had ik het er nog met vrienden over, toen we het competitieschema bekeken. Tegen Feyenoord op 14 oktober, zou ik dat halen met die knie? En ineens is het allemaal zó snel gegaan en ben ik honderd procent fit. Ik heb er zin in," zegt Dekker in gesprek met RTV Oost.

PEC Zwolle heeft sinds 1989 geen punt meer gepakt in De Kuip. "We hebben het er net over gehad; we moeten gewoon vrij gaan voetballen daar. Ik hoop dat we gewoon een goede wedstrijd op de mat gaan leggen. Wat dan het resultaat gaat zijn, dat gaan we zien. Een goed resultaat zit er altijd in, dat hebben we bij NAC wel gezien. Zij winnen daar ook met 0-2."

PEC Zwolle-trainer Van ’t Schip is niet van plan om met tien man voor het doel te hangen. ''Achteruit lopen heeft geen zin. Als je dat doet, moet je dat goed doen, maar niet vanuit het principe dat je alleen wil verdedigen. We spelen tegen een sterke tegenstander, maar daar ligt voor ons ook een mooie uitdaging. Feyenoord heeft de laatste thuiswedstrijd verloren van NAC, dus ze zullen erop gebrand zijn om weer te winnen.''

Vermoedelijke opstelling PEC Zwolle: Boer; Ehizibue, Marcellis, Freire, Van Polen; Dekker, Saymak, Thomas; Namli, Nijland en Mokhtar. 

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74808 leden - Op dit moment zijn 72 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved