Berghuis verkozen tot Speler van de Maand september

Berghuis verkozen tot Speler van de Maand september

Steven Berghuis is door de leden van Het Legioen uitgeroepen tot Legioen Speler van de Maand september. De aanvaller kreeg veertig procent van de stemmen. Daarmee bleef hij ploeggenoten Karim El Ahmadi (22%) en Sofyan Amrabat (16%) ruim voor.

Berghuis ontving de bijbehorende prijs tijdens opnames van Feyenoord TV. ‘Deze krijgt een mooi plekkie’, reageerde de blij verraste buitenspeler. ‘Het is extra mooi dat ik deze award krijg dankzij onze supporters. Als speler wil je graag gewaardeerd worden door je eigen publiek. Daar doe je het ook een beetje voor, vind ik.’

Berghuis keek ook nog even terug op de maand september, die zowel voor hem als Feyenoord wisselend verliep. De aanvaller scoorde in de wedstrijden tegen Heracles Almelo (2) en ADO Den Haag (KNVB Beker), maar kreeg tegen PSV een rode kaart en was daardoor geschorst voor het duel met NAC Breda. Op 1 oktober was hij tegen AZ vervolgens weer twee keer trefzeker.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties