Guidetti over 'little bro' Vilhena: ''Ontwikkelt zich erg goed''

Guidetti over 'little bro' Vilhena: ''Ontwikkelt zich erg goed''

John Guidetti keerde dinsdag even terug in Nederland. De Zweedse aanvaller, die zelf niet in actie kwam, nam het met zijn nationale team op tegen Oranje (2-0). Na de wedstrijd sprak de oud-spits van Feyenoord met Vilhena, die ook het shirtje van de Zweed kreeg.

“Hij is mijn little bro”, zegt Guidetti tegenover RTV Rijnmond. “Ik weet nog dat hij debuteerde in de uitwedstrijd tegen FC Twente, daar was ik bij. Na die wedstrijd heb ik hem nog op mijn schouders genomen, hij speelde een goede wedstrijd toen.” De wedstrijd tegen de Tukkers was het basisdebuut van Vilhena bij Feyenoord.

“Ik vertelde hem net dat hij zich erg goed ontwikkelt en het heel goed doet”, vervolgt de 25-jarige spits die tegenwoordig onder contract staat bij het Spaanse Celta de Vigo. “Dat was vandaag ook het geval. Tonny gaat een mooie toekomst tegemoet. Daarnaast is het ook altijd leuke om vrienden van vroeger te zien.”

Ondanks de zege loopt het Nederlands elftal het WK in Rusland mis. Het is het tweede eindtoernooi op rij waarin Oranje ontbreekt. “Dat is voetbal soms. Soms win je en soms verlies je”, vervolgt Guidetti. “We moeten niet vergeten dat Nederland tijdens het vorige WK in de halve finale stond. Een aantal jongens uit het team van nu speelde toen ook.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties