Vermoedelijke opstelling Oranje: Vilhena weer in de basis

Vermoedelijke opstelling Oranje: Vilhena weer in de basis

Bondscoach Dick Advocaat is niet van plan iets te veranderen aan zijn opstelling in het WK-kwalificatieduel tegen Zweden. Dit betekent dat Tonny Vilhena opnieuw in de basis start bij het Nederland Elftal. De middenvelder speelde afgelopen weekend ruim vijftig minuten. In de tweede helft werd de Feyenoorder gewisseld voor Bas Dost.

Het Nederlands Elftal neemt het morgen op tegen Zweden. Alleen bij een overwinning met 7 doelpunten verschil maakt Oranje nog kans om deel te nemen aan het WK in Rusland. Het vertrouwen bij Arjen Robben is niet groot. ''7-0, dat is nogal wat. Ik denk dat het belangrijkste is dat wij ons goed presenteren en een goede uitslag neerzetten. We moeten winnen en dat zal ons doel morgen zijn. Als je in Oranje speelt, speel je met zoveel eer in je donder: dat moet morgen niet veel anders zijn.''

Bij Zweden zit oud-Feyenoorder John Guidetti bij de wedstrijdselectie. "Nee, Amsterdam is niet mijn favoriete stad in Nederland, dat is Rotterdam. Maar ik heb er wel zin in", vertelt de spits aan het Algemeen Dagblad. "De Zweedse bond heeft geïnvesteerd in de jeugdelftallen, Jong Zweden was zelfs behoorlijk succesvol de laatste jaren. Daar plukken we nu, zo snel na het afhaken van Zlatan, Källström en Isaksson, al de vruchten van."

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Janmaat, Van Dijk, Rekik, Blind; Wijnaldum, Pröpper, Vilhena; Robben, Janssen, Babel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties