Persvoorlichter NEC maakt overstap naar Feyenoord

Persvoorlichter NEC maakt overstap naar Feyenoord

Judith Vermulst maakt de overstap van NEC naar Feyenoord. De persvoorlichter van de club uit Nijmegen begint op 1 november aan haar nieuwe job op de communicatie-afdeling van Feyenoord. In Rotterdam gaat ze zich richten op de jeugdopleiding en de Feyenoord Foundation.

Sinds 2014 was Vermulst werkzaam bij de club uit de Jupiler League. “NEC zit in mijn genen”, zegt Vermulst, die op Twitter aangaf 'super blij' te zijn met de transfer, in gesprek met De Gelderlander. “Het zal wel wennen worden in Rotterdam. Maar ik wil Feyenoord ook in mijn genen krijgen.”

“Ik weet niet waarom, maar ik heb altijd wel iets gehad met Feyenoord”, vervolgt ze. “Misschien omdat het ook een arbeidersclub is. Als klein meisje was ik ook fan van Pierre van Hooijdonk. De club heeft mij altijd aangesproken. Professioneel is het een stap omhoog. Het is één van de grootste clubs van Nederland.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties