Kramer: ''Vooral trots dat ik het Feyenoord-shirt mag dragen''

Kramer: ''Vooral trots dat ik het Feyenoord-shirt mag dragen''

Michiel Kramer kon afgelopen zomer vertrekken bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel wilde de spits, die afgelopen seizoen enorm belangrijk was in strijd om het landskampioenschap, echter niet laten gaan. De 28-jarige Kramer is nog altijd enorm blij om in De Kuip te mogen spelen.

''Ik ben vooral trots dat ik nog het Feyenoord-shirt mag dragen, dat zal altijd zo blijven. Ik denk dat ze bij de club ook wel zien dat ik van waarde ben binnen de ploeg, niet alleen in de wedstrijden maar ook daarbuiten.'' De spits stond afgelopen zomer in de belangstelling van verschillende clubs. ''Het ging om het buitenland. Ik ga niet zeggen welke clubs het waren. Het waren wel clubs op niveau, maar niet dusdanig om daar Feyenoord voor te verlaten.''

Kramer heeft een goede band met concurrent Nicolai Jørgensen. ''We hebben een beetje dezelfde karakters. Dat schept een band. Hij is ook een vrij nuchter persoon, net als ik. Dan trek je ook makkelijker met elkaar op. We hebben ook wel dezelfde interesses. We kijken allebei graag naar basketbal, zijn allebei familiemensen. We zijn goede kameraden, maar lopen niet de deur bij elkaar plat hoor,'' lacht Kramer in de nieuwe Hand in Hand.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties