Extra kaarten voor Feyenoord - PEC Zwolle

donderdag 5 oktober 2017 13:30 100.105 keer bekeken 146 reacties Pro Shots

Feyenoord krijgt extra kaarten ter beschikking voor de eerder uitverkochte wedstrijd tegen PEC Zwolle. Omdat de bezoekers niet alle beschikbare kaarten voor het uitvak afnemen, gaan ruim 350 kaarten voor Vak FF in de verkoop. Feyenoord – PEC Zwolle is de eerste wedstrijd na de interlandbreak en wordt gespeeld op zaterdag 14 oktober (aanvang 20:45 uur).

De extra kaarten voor Feyenoord – PEC Zwolle gaan vanaf morgen (vrijdag) om 13:00 uur in de verkoop via www.feyenoord.nl/ticketshop. Per supporter kunnen maximaal twee kaarten worden gekocht. Je hebt geen clubkaart nodig om kaarten te kopen.

Feyenoord Wedstrijdpakket
Voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Feyenoord Ticket Exchange
Kan je als seizoenkaarthouder niet naar het duel met PEC Zwolle of een andere thuiswedstrijd? Bied dan jouw seizoenkaart aan via Feyenoord Ticket Exchange. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Gerelateerd nieuws
146 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 11 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65419 leden - Op dit moment zijn 431 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting