''We zijn met Feyenoord en Marko in overleg''

''We zijn met Feyenoord en Marko in overleg''

Marko Vejinović komt de rest van het seizoen niet meer in actie voor AZ. De middenvelder heeft in de wedstrijd tegen Feyenoord zijn kruisband gescheurd en moet binnenkort een operatie ondergaan. De Alkmaarders zijn in schok.

''Dit is dramatisch, zowel voor hemzelf als voor AZ,'' zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts in gesprek met De Telegraaf. AZ zag eerder ook Calvin Stengs wegvallen met een zware blessure. ''Marko is net als Calvin een heel belangrijke speler, die een bepalende rol had in het geheel. Dood- en doodzonde dat we hem nu ook moeten missen.''

Vejinovic wordt gehuurd van Feyenoord. De clubs zijn momenteel in gesprek. ''We zijn met Feyenoord en Marko in overleg over de te nemen stappen. Daarin hebben we nog geen beslissing genomen. Vast staat wel dat we er samen alles aan gaan doen om Marko te helpen en te zorgen dat hij weer fit terugkomt.'' Veijnovic heeft nog een contract tot 2019 in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties