'Vrijdag gesprek Amrabat met Marokkaanse voetbalbond'

'Vrijdag gesprek Amrabat met Marokkaanse voetbalbond'

Marokko doet er alles aan om Sofyan Amrabat te overtuigen. De middenvelder moet de komende periode een keuze maken tussen het Nederlands Elftal en de Leeuwen van de Atlas. Vrijdag zit de Feyenoorder met een zware delegatie van de voetbalbond om tafel.

''In tegenstelling tot de KNVB zet de Marokkaanse voetbalbond zwaar geschut in,'' schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf. ''Bondsvoorzitter, bondscoach Hervé Renard en assistent-bondscoach en Mustapha Hadji, die hem allen persoonlijk benaderden om te komen praten over een keus voor Marokko.'' Amrabat bezoekt de WK-kwalificatiewedstrijd Marokko-Gabon in Casablanca.

De KNVB zit volgens Driessen stil. ''In Zeist blijft men vooral op de handen zitten en werd Art Langeler als bondscoach van Jong Oranje met het dossier Amrabat opgescheept. Bondscoach Dick Advocaat serveerde Amrabat min of meer af bij de bekendmaking van de selectie door te stellen dat Amrabat eerst maar eens aan spelen moest toekomen bij Feyenoord.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties