''Denk dat Feyenoord Kramer niet veel meer gaat gebruiken''

''Denk dat Feyenoord Kramer niet veel meer gaat gebruiken''

Feyenoord won zondagmiddag zonder ‘echte’ spits van AZ (0-4 winst). De Rotterdamse club begon de wedstrijd met Sam Larsson, Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis in de aanvalslinie, wat de nodige complimenten opleverde. Volgens Mario Been heeft de overtuigende zege van zondag gevolgen voor de positie van Michiel Kramer

“Ik denk dat Feyenoord Kramer niet veel meer gaat gebruiken”, stelt de oud-trainer van Feyenoord in het FOX Sports-programma Dit was het weekend. “Nicolai Jørgensen gaat zo terugkomen en dat is de onbetwiste nummer één spits. Of dat erg is? Nee, dat is het niet. Ik kan me wel voorstellen dat een coach, wanneer de eerste spits niet kan spelen, voor de tweede optie gaat.”

“Dat was Kramer, ook omdat Larsson toen nog niet fit was”, vervolgt Been. “Nu heeft Giovanni van Bronckhorst gezien dat dit ook kan. Jørgensen is dan de eerste keuze en de tweede keuze zal zijn dat hij terugvalt op dit systeem.”

Lees meer over
Steven Berghuis Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties