Lof voor Larsson: ''Goede flitsen van gezien''

zondag 1 oktober 2017 16:59 136.755 keer bekeken 237 reacties Pro Shots

Sam Larsson verscheen zondagmiddag aan de start van Feyenoord - AZ. Het was voor de Zweedse aanvaller zijn eerste basisplaats namens Feyenoord in de Eredivisie. Tegen de club uit Alkmaar was hij direct trefzeker. Iwan van Duren, Feyenoord-volger van Voetbal International, was onder de indruk van Larsson.

“Van Larsson hebben we goede flitsen gezien”, zegt Van Duren op de website van zijn werkgever. “Hij kwam natuurlijk met een grote trainingsachterstand binnen en viel tegen Heracles Almelo ook in met een doelpunt. Je ziet nu ook, met zoveel klasse voorin, dat die jongens vanzelf de weg wel vinden.” De Zweed gaf tegen AZ ook de assist op de openingstreffer.

Ook de andere aanvallers, Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis, maakten indruk. “Deze drie had ik al eerder willen zien. Je moet proberen om altijd je beste spelers op te stellen. Het zijn drie jongens die tussen de spits en de tien kunnen spelen. Ze kunnen naar binnen gaan, scoren, elkaar vinden… Synergie heet dat, dat de optelsom meer is dan de spelers zelf. Dat is een ontzettend sterk wapen, we hebben eigenlijk een heel nieuwe Feyenoord gezien.”

Gerelateerd nieuws
237 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73882 leden - Op dit moment zijn 866 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved