Boëtius: ''Dan kunnen er mooie dingen gaan gebeuren''

Boëtius: ''Dan kunnen er mooie dingen gaan gebeuren''

Jean-Paul Boëtius startte zondagmiddag in de spits van Feyenoord. Het jeugdproduct van de Rotterdamse club vormde de aanvalslinie met Sam Larsson en Steven Berghuis. De 23-jarige Boëtius voelde zich prima op zijn plek in de nieuwe aanval

“We waren vrij in onze rol vandaag”, zegt hij tegenover FOX Sports. “Met Sam en Steven en ik speelden we met drie buitenspelers met een individuele actie. We mochten het zelf invullen en hebben veel kansen gecreëerd. We hebben het goed gedaan als je kijkt naar de eindstand.”

“Deze week hadden we natuurlijk tegen Napoli gespeeld, daarna hebben we goed kunnen rusten en zijn we met een frisse kop weer op de club gekomen. Negentig minuten hebben we vol gas gegeven en dan zie je dat we fysiek gezien misschien wel de sterktste ploeg van de Eredivisie zijn.”

“Ik vind dat de wedstrijd tegen NAC een incident was, dat mocht niet gebeuren. Ik ga het niet goedpraten, we zaten toen niet in de wedstrijd met doordrukken en we zochten de moeilijke oplossingen. Vandaag zoeken we de de makkelijke oplossing, dan kan het lekker lopen. Als we dit langer volhouden kunnen er mooie dingen gebeuren.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties