Van Bronckhorst blij: ''Hebben het uitstekend gedaan''

Van Bronckhorst blij: ''Hebben het uitstekend gedaan''

Feyenoord wist zondagmiddag gemakkelijk te winnen van AZ. De Rotterdamse club ging deze week tegen Napoli onderuit (3-1), maar revancheerde zich in Alkmaar op uitstekende wijze door met 0-4 te winnen. Giovanni van Bronckhorst is zeer tevreden over de prestatie van zijn ploeg

“Vorig jaar hadden we dezelfde situatie na het verlies tegen Fenerbahce”, zegt de trainer. “Nu wilden we ook de punten weer halen, zeker na de wedstrijd tegen NAC Breda. Vandaag hebben we het uitstekend gedaan. Je kijkt altijd naar hoe het team ervoor staat en wie de tegenstander is. We hebben het met deze bezetting vandaag uitstekend gedaan in de ruimtes die we kregen.”

“Ik moet zeggen dat we goed begonnen aan de wedstrijd, AZ ook”, vervolgt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. “De eerste storm kwam niet en ik vond ons met name in het balbezit vast spelen. Als er beweging was konden we makkelijk opbouwen. Dat was heel mooi om te zien. NAC-thuis hadden we niet mogen verliezen maar dat hebben we wel gedaan. Het zat wel in ons achterhoofd, maar je moet er elk moment staan.”

“Het gevoel bij de jongens na de wedstrijd tegen Napoli was goed”, stelt hij. “We waren niet helemaal van het veld gespeeld. We hebben daar niet gekregen wat we wilden, maar we moeten uitgaan van onze eigen kracht. Dat hebben we vandaag gedaan.”

[dumpitem=16597]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties