Derksen looft Amrabat: ''Een speler met grote toekomst''

Derksen looft Amrabat: ''Een speler met grote toekomst''

Sofyan Amrabat was deze week onderwerp van gesprek. De middenvelder van Feyenoord was trefzeker in het verloren duel met Napoli (3-1) en werd veelvuldig genoemd als optie voor het Nederlands elftal. Johan Derksen is onder de indruk van Amrabat, die volgens hem ook geselecteerd had moeten worden

“Dat is een speler met een grote toekomst”, zegt De Snor in het RTL7-programma Voetbal Inside. “Wij kijken naar de Franse en Engelse competitie, daar valt op dat jongens die goed kunnen voetballen ook fysiek beresterk zijn. Amrabat heeft die combinatie ook. Dan kan je in het moderne voetbal mee.”

“Er worden Ajacieden geselecteerd voor het Nederlands elftal die geen knikker raken, zij worden erbij gehaald om ervaring op te doen”, vervolgt hij. “Neem Amrabat er ook bij dan en laat hem invallen als je 2-0 voorstaat, dan ben je van al het gezeik af. Waarom zitten die snuiters van Ajax er in godsnaam bij? Wat een onzin, help dan Amrabat over de streep om voor Nederland te kiezen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties