''Het gat met PSV is natuurlijk nog overbrugbaar''

''Het gat met PSV is natuurlijk nog overbrugbaar''

Feyenoord vervolgt zondag de competitie in AZ. De Rotterdamse club ging dinsdagavond onderuit tegen Napoli (3-1) in de groepsfase van de Champions League. Giovanni van Bronckhorst, trainer van de landskampioen, hoopt dat zijn ploeg tegen de Alkmaarders goed voor de dag komt.

“De afstand met PSV is nu drie punten, na zes gespeelde wedstrijden”, zegt de trainer op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “We zijn vroeg in het seizoen, het gat is natuurlijk nog overbrugbaar. Het klopt dat we weinig punten halen de laatste tijd, in de Champions League nog nul. Ik baal alleen van NAC-thuis, die andere wedstrijden kan je verliezen.”

“Ik ga er vanuit dat wij ons niveau halen, net als vorig jaar”, vervolgt hij. “Maar we moeten veel wisselen door blessures. We hebben nu geen vast team, dat moet je in acht nemen. Er zijn dus minder automatismen. Of mijn selectie breed genoeg is? Nou, hij wordt wel steeds minder breed. Nog 18 spelers en drie keepers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties