Feyenoord vreest lange afwezigheid Van der Heijden

Feyenoord vreest lange afwezigheid Van der Heijden

Giovanni van Bronckhorst houdt rekening met een lange absentie van Jan-Arie van der Heijden. De verdediger raakte tijdens de warming-up geblesseerd aan zijn kuit. ''Ik denk wel ernstig,'' zegt de trainer na afloop van de wedstrijd. Van der Heijden mist sowieso de wedstrijd tegen AZ.

''Hij kreeg de laatste sprint in de warming-up last van zijn kuit en hij kon niet spelen. Dus dat is extra zuur,'' baalt Van Bronckhorst in gesprek met Veronica. ''Morgen kijken wat de diagnose bij Van der Heijden is, maar het ziet er niet goed uit. Het gaat snel en het tekent de situatie waarin we zitten, want het zit zéker niet mee."

De trainer van Feyenoord verwacht wel weer snel te kunnen beschikken over Michiel Kramer. De spits zat niet bij de wedstrijdselectie vanwege een blessure aan zijn lies. ''Bij Kramer verwacht ik niet dat het lang gaat duren.'' Zondag wacht een uitwedstrijd tegen AZ voor Feyenoord.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties