Van Bronckhorst: ''Kramer is geblesseerd''

Van Bronckhorst: ''Kramer is geblesseerd''

Michiel Kramer zit niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Napoli. De spits heeft een blessure opgelopen en is daarom niet inzetbaar voor Feyenoord. ''Hij heeft last van zijn lies,'' zegt Giovanni van Bronckhorst.

''Hij kon de training gisteren niet afmaken en is er daarom niet bij,'' vervolgt Van Bronckhorst in gesprek met Veronica. De trainer geeft aan dat Kramer gewoon op de bank had gezeten, wanneer hij fit is. De 18-jarige Dylan Vente is nu de enige spits op de bank.

De Rotterdammers kunnen wel weer beschikken over St.Juste en Toornstra, die dan ook direct in de basis starten. ''Ik ben blij dat St. Juste en Toornstra weer fit zijn.'' Feyenoord speelt in een 4-4-2 systeem. ''Jens speelt links op het middenveld.''

Van Bronckhorst hoopt met Feyenoord compact te spelen en op de counter Napoli pijn te doen. ''Napoli is een goeie ploeg. Spelers weten elkaar makkelijk te vinden. Daar moeten we ons tegen wapenen.'' De wedstrijd begint om 20:45 uur en is live te bekijken op Veronica.

Lees meer over
Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties