Feyenoord veilig geland in Napels

Feyenoord veilig geland in Napels

De spelers van Feyenoord 1 en Feyenoord Onder 19 zijn maandagmiddag na een voorspoedige vlucht van twee uur aangekomen in Napels. Beide teams landden rond 12:30 uur op het vliegveld van de Zuid-Italiaanse stad.

Na de landing zetten beide teams per bus koers naar het hotel. Later vandaag wordt door beide ploegen een laatste training afgewerkt op weg naar de wedstrijden van dinsdag in respectievelijk de UEFA Champions League en UEFA Youth League.

Feyenoord 1 traint om 19:00 uur in het Stadio San Paolo van Napoli. Een half uur daarvoor schuiven trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvaller Steven Berghuis aan voor een persconferentie, waarin ze vooruitblikken op het tweede groepsduel in de Champions League dat dinsdagavond om 20:45 uur begint.

Onder 19 traint maandagmiddag in het Stadio Pasquale Ianniello in Frattamaggiore, dat een flink stuk buiten Napels ligt. Hier wordt ook de wedstrijd van dinsdag gespeeld, die om 14:00 uur begint en live wordt uitgezonden op Ziggo Select.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties