El Ahmadi: ''Deze situatie is zorgwekkend''

El Ahmadi: ''Deze situatie is zorgwekkend''

Na de verloren wedstrijd tegen NAC Breda vielen er harde woorden in de kleedkamer van Feyenoord. Aanvoerder Karim El Ahmadi probeert het vertrouwen terug te krijgen bij zijn ploeg, maar maakt zich grote zorgen over de huidige situatie.

''De koppen moeten omhoog, dit kan iets doen met het vertrouwen van spelers,'' zegt El Ahmadi in het Algemeen Dagblad. ''Dit moet vooral een wake-upcall zijn. En ja, er komt druk bij kijken en er vallen harde woorden. Maar als je daar niet tegen kunt, moet je niet bij Feyenoord tekenen.''

Feyenoord neemt het morgen op tegen Napoli voor de Champions League. ''Daarom had je ook nooit van NAC mogen verliezen. We moeten nu voorkomen dat vier van de laatste vijf duels verloren gaan. Zoveel verliezen, dat hoort niet bij een kampioen. Deze situatie is zorgwekkend.''

Tegen Napoli zullen Jens Toornstra (knie) en Jeremiah St. Juste (schouder) waarschijnlijk weer terugkeren in de wedstrijdselectie. Ridgeciano Haps (tegen NAC gespaard) en Steven Berghuis (geschorst) zijn er eveneens weer bij. Maar Napoli-uit zal een hels karwei worden.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties